Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از طرح ایده «هر شهروند؛ یک سطل آب» از سوی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری نیشابور، کاربران توییتری با پیوستن به این کمپین از این ایده حمایت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، شرایط دمایی امسال شرایط مطلوبی برای درختان و فضای سبز شهری نیست و از لحاظ طول دوره نیز زمان طولانی را در شهر نیشابور شاهد غلبه کردن گرما بوده‌ایم که این شرایط دمایی مشکلات متعددی را برای فضای سبز شهر نیشابور به وجود خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری نیشابور برای اولین بار ایده «هر شهروند؛ یک سطل آب» را مطرح کرد که مورد استقبال کاربران فضای مجازی قرار گرفت و تبدیل به کمپینی در فضای مجازی شد.

طی چند روز گذشته این موضوع در بین کاربران فضای مجازی در حال انتشار بود که توانست ترند یک توییتر فارسی را با بیش از پنج هزار و 700 توییت طی بازه‌ای 6 ساعته از آن خود کند.

کاربری با نام «ام وهب» در توییتی با اشاره به قدمت طولانی درختان شهر نیشابور که جزو میراث شهر هستند از مردم خواست تا از درختان مراقبت کنند.

مستر خینگ با اشاره به مشکل آبیاری فضای سبز نیشابور نوشت:

شهری که فضای سبز آن دچار مشکل است به نظرم چالش #یک‌سطل_آب‌سهم_هرنیشابوری، یک ضرورت است

اکانتی به نام مهلا سوگندی با اشاره به اینکه فضای سبز نیشابور به دلیل گرمی آب‌وهوا به سمت خشکی می‌رود نوشت:

‏شرایط آب‌وهوایی نیشابور به سمت هوای و فضای خشکی می‌رود بنابراین از این به بعد هر سال با ۲ خزان روبرو می شویم یکی در پاییز و یکی در اواسط تابستان. جلوی این فاجعه را با پیوستن به کمپین ‎#یک‌سطل_آب‌سهم_هرنیشابوری بگیریم.

اکانتی با نام سجاد سلیمی با اشاره به استقبال مردم عادی از کمپین «هر شهروند؛ یک سطل آب» و عدم استقبال انجمن های زیست محیطی و حامی طبیعت در توییتی نوشت:

‏سکوت مدعیان حفظ طبیعت که هر روز به بهانه‌های مختلف به کوه های نیشابور برای پاک سازی طبیعت می‌روند در نپیوستن به کمپین ‎#یک‌سطل_آب‌سهم_هرنیشابوری بسیار جالب و قابل تأمل است

 

امیر نوکاریزی نیز با اشاره به وضعیت فضای سبز شهر نیشابور در توییتی نوشت:

‏خشکی هوا و دمای بالای باعث شده نیشابور در فصل تابستان با ریزش درختان روبرو شود که خوشبختانه با تدبیر شهرداری نیشابور با کمک مردم قرار است ‎#هرشهروند_یک_سطل_آب را به درختان شهر هدیه دهد.

متین رضوی در توییتی با اشاره به تغییر و تحولات در سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری نیشابور نوشت:

‏با تغییر و تحولات در سازمان فضای سبز شهرداری نیشابور خوشبختانه نتایج خوبی در سازمان شاهد هستیم و آخرین اقدام بسیار مؤثر آن چالش #یک‌سطل_آب‌سهم_هرنیشابوری است که مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز شهر را در پی خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم تامین‌کننده مدیریت شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد در جلسه انعقاد قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان مشارکت‌ها و سرمایه گذاری شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین به عنوان یکی از برنامه‌های ویژه دومین رویداد ملی حمل و نقل دانش بنیان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد مهم در حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای دومین بار نسبت به برگزاری GoingEvent در این رویداد اقدام کرده‌اند که امیدواریم ادامه پیدا کند.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ارائه شده ۷۰ درصد محتوای نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و این نشان دهنده شاخص بهبود در این موضوع است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد اگر کل مجموعه خدماتی و امکاناتی مدیریت شهری اصفهان و کل شهر اصفهان را مورد توجه قرار دهید و آن‌ها را در آینده در این ره‌آورد فناورانه درگیر کنید، بسیار مؤثرتر است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان ۸ درصد سهام بانک شهر را دارد، ادامه داد: همچنین مدیریت شهری اصفهان بخشی از سهام اولین VC یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر اصفهان را دارد که اسم این VC شرکت هدهد است؛ در این برنامه باید تعدادی از وی‌سی‌های کشور دعوت می‌شدند، می‌دیدند، می‌خریدند و با همدیگر شراکت داشتند.

نباتی‌نژاد گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم قرار بگیرند و تأمین کننده حرفه‌ای مدیریت شهری باشند.

کد خبر 749916

دیگر خبرها

  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • قابی زیبا از طبیعت روستای تانی محله + فیلم